back

Засідання Колегії райдержадміністрації

04 жовтня 2012

2 жовтня голова райдержадміністрації Нестеренко О.В. провів розширене засідання Колегії райдержадміністрації, на якому розглянуті питання про хід виконання районної Програми соціально-правового захисту дітей на 2011-2015 роки, районної Програми «Оздоровлення та відпочинок дітей Прилуцького району на 2011-2015 роки «Веселкове літо» та хід виконання розпоряджень голови райдержадміністрації від 15.03.2012 року № 107 «Про виконання виконавчим комітетом Ладанської селищної ради бюджету, за підсумками січня-лютого 2012 року», від 16.03.2012 року №108 «Про роботу виконкому Ладанської селищної ради по забезпеченню виконання делегованих повноважень в галузі житлово-комунального господарства».

В доповіді по першому питанню, з якою виступила начальник Служби у справах дітей райдержадміністрації Лариса Терентій , у виступах по її обговоренню відмічено, що в районі проведена відповідна робота по соціально-правовому захисту дітей відділами та службами райдержадміністрації, центральною районною лікарнею, МВ(з обслуговування м. Прилуки та Прилуцького району) УМВС України в Чернігівській області, виконавчими комітетами сільських, селищних рад. За підсумками розгляду питання головою райдержадміністрації видано розпорядження.

По другому питанню доповідала заступник голови райдержадміністрації, в.о. начальника відділу освіти райдержадміністрації Андроніка Тарасенко. Колегією відмічено, що відділом освіти, керівниками навчальних закладів за сприяння виконкомів сільських, селищних рад, керівників підприємств, які здійснюють господарську діяльність на території району, батьків та спонсорів забезпечені необхідні умови для якісного відпочинку дітей та підлітків в пришкільних таборах та оздоровлення в оздоровчих закладах, влітку 2012 року. За підсумками розгляду питання головою райдержадміністрації дано доручення ряду управлінь та відділів райдержадміністрації.

Про хід виконання розпоряджень голови райдержадміністрації стосовно діяльності виконкому Ладанської селищної ради доповідала заступник Ладанського селищного голови Оксана Шерецька. З співдоповідями виступили начальник фінансового управління райдержадміністрації Надія Мусійченко та начальник відділу житлово-комунального господарства райдержадміністрації Олексій Черепенко. За підсумками розгляду питання головою райдержадміністрації дано ряд доручень виконкому Ладанської селищної ради (Островерхій В.Л.).

https://legalaid.gov.ua/