back

З Днем працівників сільського господарства!

16 листопада 2012

Дорогі трудівники села,

ветерани сільськогосподарського виробництва!

Шановні жителі району!

Щиро і сердечно вітаємо вас з Днем працівників сільського господарства.

В усі часи напружена хліборобська праця була і залишається визначальною складовою розвитку держави, запорукою її процвітання. Ваші працьовиті руки, природна мудрість, невсипуща працездатність, багатий досвід, утверджуючи кращі традиції селянського ремесла, творять достаток всього суспільства, кожного з нас.

Завдяки наполегливій праці працівників галузі в районі продовжується нарощування обсягів виробництва сільськогосподарської продукції. З року в рік аграрні підприємства покращують кількісні і якісні показники в рослинництві та тваринницькій галузі, збільшуючи валове виробництво зернових та технічних культур, молока, м’яса, що забезпечує лідерські позиції Прилуччини в аграрній сфері області.

Доземний уклін вам, глибока шана і вдячність за працелюбність і відданість обраній справі, за щоденний хліб насущний на нашому столі.

Бажаємо всім працівникам сільськогосподарської галузі, ветеранам прихильної долі, добра, міцного здоров’я, щедрих ужинків на життєвих та хліборобських нивах. Нехай вирощене вами наповнює достатком кожну домівку, приносить благополуччя і злагоду в кожну родину, підносить славу роду хліборобського на благо України та рідної прилуцької землі.

Голова райдержадміністрації

Голова районної ради

Олег Нестеренко

Лариса Татарченко

https://legalaid.gov.ua/