back

З Днем місцевого самоврядування!

07 грудня 2012

Щиро вітаємо посадових осіб органів місцевого самоврядування, ветеранів самоврядних органів, депутатів, усю районну громаду з Днем місцевого самоврядування – святом, яке встановлено в державі виходячи з ролі місцевого самоуправління, як основи народовладдя, демократичних взаємовідносин у суспільстві.

Сучасний розвиток України визначає високі вимоги до всіх, хто у щоденній, напруженій праці вирішує питання місцевого значення. Сьогодні місцеве самоврядування нашого району, в першу чергу, має формувати сильну сільську, селищну громаду, яка разом з управлінською командою за рахунок якісного використання місцевих ресурсів, широкого залучення громадян до вирішення всіх нагальних питань регіонального рівня, повинна брати відповідальність за створення якісних умов життєзабезпечення мешканців населених пунктів.

Бажаємо працівникам місцевих самоврядних органів, депутатам усіх рівнів успішної роботи, реалізації свого потенціалу в служінні державним інтересам, інтересам громади та кожного її члена.

Міцного Вам здоров’я, великого людського щастя, достатку, нехай ваш професіоналізм і працездатність приносять вам вагомі здобутки в усіх справах і починаннях, твердої віри в краще майбутнє.

Голова райдержадміністрації

Голова районної ради

Олег Нестеренко

Лариса Татарченко

https://legalaid.gov.ua/