back

Сходи громадян у центрі уваги влади

14 січня 2013

Щорічно кожна територіальна громада, як первинний суб’єкт місцевого самоврядування, основний носій його функцій і повноважень, організовує загальні збори громадян за місцем проживання з метою обговрення та накреслення шляхів вирішення питань своєї життєдіяльності.

Актуальні питання підготовки і проведення сходів громадян та розвитку гуманітарної сфери області розглянули та обговорили на нараді, яку 9 січня провів заступник голови-керівник апарату облдержадміністрації Микола Стрілець. До діалогу були запрошені в.о. заступника голови облдержадміністрації Юрій Музика, керівники структурних підрозділів ОДА, заступники голів райдержадміністрацій з гуманітарних питань.

Відкриваючи нараду, Микола Стрілець зазначив, що Президент України Віктор Янукович 2013 рік оголосив Роком соціальної справедливості. Глава держави наголошує, що ефект від реформ та економічних досягнень повинен перетворитися на реальний фінансовий захист наших громадян.

Визначено, що у зборах територіальних громад, які незабаром розпочнуться, особисту участь візьмуть керівники районних державних адміністрацій, щоб забезпечити системне, оперативне вирішення проблемних питань, порушених громадами.

https://legalaid.gov.ua/