back

Про підсумки видачі дитячих новорічних подарунків

21 січня 2013

Кожного року Прилуцька міжрайонна виконавча дирекція Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності до новорічних свят дарує дітям застрахованих осіб новорічні подарунки. Цей рік не став винятком протягом грудня 2012 року Прилуцька міжрайонна виконавча дирекція проводила видачу новорічних подарунків дітям застрахованих осіб віком до 14 років.

В 2012 році поставку подарунків було здійснено ПАТ «Виробничим об’єднанням “Конті»» м. Донецьк. Вартість одного подарунка "Веселий Новий рік" вагою нетто 454,13 грам становило - 22,73 грн. До його складу увійшли 27 кондитерських виробів та вітальна листівка від Фонду соціального страхування.

Завдяки тісній співпраці з головами комісій (уповноваженими) із соціального страхування, всі страхувальники Прилуцької МВД ФСС з ТВП, які надали заявки для отримання дитячих новорічних подарунків були забезпечені подарунками. Всього видано 11700 новорічних подарунків, з них страхувальникам м.Прилуки- 7514 штук, Прилуцького району - 1465 штук, Ічнянського району-2721 штук.

Сподіваємось, що новорічні ласощі від Фонду соціального страхування принесли радість, задоволення та частинку атмосфери новорічних свят як дітям так і застрахованим особам.

Головний спеціаліст Прилуцької МВД ЧОВ ФСС з ТВП Ярошенко Г.В.

https://legalaid.gov.ua/