back

З Прилуччини в зону проведення ООС поїде «Великодній кошик»

28 квітня 2021

28 квітня в райдержадміністрації за участю  голови райдержадміністрації Геннадія Луценка, голови районної ради Олега Дмитренка, заступника голови райдержадміністрації Володимира Чернова, заступника голови районної ради Сніжани Головкіної, керівника апарату райдержадміністрації Світлани Александрової та керуючої справами районної ради Лідії Опанасенко проведена районна доброчинна акція «Великодня посилка воїнам Збройних Сил України в зону проведення ООС».

До цієї акції долучилися всі небайдужі: працівники відділів та управлінь райдержадміністрації, районної ради, районних установ, організацій, міська, сільські, селищні ради, сільгосппідприємства району, Прилуцький агротехнічний коледж, Прилуцьке управління Державної казначейської служби України Чернігівської області та всі громадяни Прилуччини.

Під час проведення акції «Великодня посилка воїнам Збройних сил України в зону ООС» громадою було зібрано близько 1,5 тонни продукції: засоби особистої гігієни, продукти харчування та смаколики до свята.

У своєму слові голова райдержадміністрації Геннадій Луценко зазначив, що за 7 років «гібридної війни» на Сході України жителі Прилуччини проявили патріотизм і свідомість, допомагають і підтримують українських воїнів та добровольців, які захищають наш мир та спокій від посягань терористів.

З початку бойових дій на Сході України сільськими, селищними громадами, підприємствами та організаціями району 26 разів зібрана допомога передавалась волонтерами в зону бойових дій. «Тому сьогодні всією районною громадою ми проводимо до Великодня для воїнів ООС таку акцію, щоб вони знали, що ми їх підтримуємо, любимо і чекаємо вдома», - зауважив Геннадій Луценко.

Користуючись нагодою, голова райдержадміністрації сердечно привітав усіх присутніх з Великоднем - святом світла, радості і життя, побажав всім щастя та Великоднього піднесення.

Про це говорив у вітальному слові і голова районної ради Олег Дмитренко.

Олександр Дуденок, голова громадського формування «Патріот Прилуки»,  подякував усім за організацію допомоги і пообіцяв доправити усі посилки воїнам-землякам, які вони так чекають.

 

За інформацією відділу з питань цивільного захисту, взаємодії з правоохоронними органами, оборонної і мобілізаційної роботи апарату райдержадміністрації.

 

https://legalaid.gov.ua/