back

Відбулось засідання  сьомої (позачергової) сесії районної ради восьмого скликання

30 квітня 2021


30 квітня в залі засідань районної ради відбулось засідання  сьомої (позачергової) сесії районної ради восьмого скликання, яке відкрив та вів голова Прилуцької районної ради Олег Дмитренко. В роботі засідання взяли участь: голова райдержадміністрації Геннадій Луценко, заступник голови райдержадміністрації Володимир Чернов, заступник голови районної ради Сніжана Головкіна депутати обласної, районної рад, працівники виконавчого апарату районної ради та райдержадміністрації, які мали відношення до підготовки та проведення сесії, представники ЗМІ.

В порядок денний включені такі питання:

  1. Про затвердження Програми передачі нетелей багатодітним сім’ям, які проживають у сільській місцевості Прилуцького району на 2021-2027 роки.
  2. Про внесення змін до рішення районної ради від 29 грудня 2020 року №8-3/VІІІ «Про районний бюджет Прилуцького району на 2021 рік» (код бюджету 25315200000).
  3. Про здійснення пасажирських перевезень населення Прилуцького району та дотримання чинного законодавства перевізниками всіх форм власності щодо перевезень пільгових категорій громадян.
  4. Про надання медичної допомоги у 2020-2021 роках.
  5. Про стан розрахунків господарюючими суб’єктами за оренду земельних часток (паїв) та земельних ділянок за 2020 рік.
  6. Про виконання Програми «Питна вода Прилуцького району на 2006-2020 роки».
  7. Про безоплатну передачу майна (майнових прав) зі спільної власності територіальних громад сіл, селищ Прилуцького району у комунальну власність Ладанської селищної ради Прилуцького району Чернігівської області.
  8. Про безоплатну передачу майна (майнових прав) зі спільної власності територіальних громад сіл, селищ Прилуцького району у комунальну власність Яблунівської сільської  ради Прилуцького району Чернігівської області.
  9. Про втрату чинності договору оренди та додаткової угоди, укладених з Прилуцькою міськрайонною організацією професійної спілки працівників агропромислового комплексу.
  10. Про ліквідацію комунальної архівної установи «Районний трудовий архів» Прилуцької районної ради Чернігівської області.
  11. Про включення до Переліку другого типу нежитлових приміщень, гаражів та подальшої передачі їх в оренду Сухополов’янській сільській раді.
  12. Про включення до Переліку другого типу нежитлових, підвальних приміщень та подальшої передачі їх в оренду Прилуцькій районній державній адміністрації.
  13. Про звернення Прилуцької районної ради Чернігівської області до Чернігівської обласної ради щодо прийняття обласної Програми «Питна вода Чернігівщини».
  14. Про внесення змін до рішення районної ради від 24.03.2021 № 15-6/VIII «Про передачу в оренду адміністративної будівлі та гаражів за адресою: вул. Київська, 224. М. Прилуки».
  15. Різне.

З одного питання рішення не прийнято. Підсумки сесії підбив голова Прилуцької районної ради Олег Дмитренко.

 

 

https://legalaid.gov.ua/