back

Шановні земляки!Дорогі ветерани!

08 травня 2021

Шановні земляки!

Дорогі ветерани!

 

Цього року виповнюється 76-а річниця Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. Вже давно відгриміла та війна, після якої мирне життя набрало обертів. Але до сих пір пам'ять турбують спогади, а на Сході України ятрить нова рана.

День Перемоги є для всіх нас днем пам’яті, скорботи й печалі, бо немає жодної родини, яку б не зачепило чорне крило війни. Вшануймо батьків, чоловіків, дідусів! Ми у вічному боргу перед ними за обірвану війною юність, за зразки мужності, силу духу, самопожертву, які ви виявили в боях за рідну землю. Низько схиляємо голови перед світлою пам’яттю тих, хто нехтуючи смерть, зупинив фашистську навалу, свавілля держави-агресора ціною власного життя.

Доземний уклін вам, ветерани Другої світової війни, воїни АТО, велика подяка за мирне небо, за дорогоцінну можливість жити й працювати на благо України, за дитячий сміх, за спокій матерів, за духмяний хліб на нашому столі. Складаємо глибоку шану тим, хто сьогодні боронить принципи цілісності і суверенітету української державності. Велика подяка їм за мужність, патріотизм, героїзм, вірність Батьківщині.

Дорогі земляки! Проходять роки, віддаляється від нас незабутня весна 1945-го. Відзначаючи найсвітлішу і найдорожчу дату закінчення жорстокішої із воєн в Європі, ми засвідчуємо палке бажання будувати вільну, єдину, незалежну Україну, де кожен має бути впевненим у своєму майбутньому, майбутньому прийдешніх поколінь.

У це свято хочеться побажати вам, ветеранам-фронтовикам, працівникам тилу, усім жителям району, щасливих, мирних, довгих років життя. Нехай криваві війни на Землі нарешті припиняться! Хай всюди запанує щастя, а горе обійде людство стороною. А життєвий оптимізм і патріотизм кожного з нас вселить віру в щасливе майбутнє нашого рідного Українського дому.

 

  Голова райдержадміністрації

                               Геннадій ЛУЦЕНКО

 

https://legalaid.gov.ua/