back

Робочі наради в райдержадміністрації

28 січня 2013

28 січня перший заступник голови райдержадміністрації Антоніна Стукалова провела розширену апаратну нараду з відповідальними працівниками структурних підрозділів райдержадміністрації, яка розпочалась прийняттям присяги державного службовця спеціалістом І категорії сектору з опіки, піклування та інших форм сімейного виховання служби у справах дітей райдержадміністрації Оляновської Н.Г., яка приступила до виконання своїх обов’язків.

На розширеній апаратній нараді були розглянуті питання щодо діяльності громадської організації «Прилуцька районна сільськогосподарська дорадча служба» у 2012 році по наданню дорадчих послуг в районі та стану розрахунків підприємств житлово-комунального господарства району за енергоносії.

28 січня в. о. голови райдержадміністрації Антоніна Стукалова провела нараду із заступниками голови райдержадміністрації, керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації, районних організацій і служб, в ході якої були розглянуті бюджетні питання, питання роботи промислових підприємств, стану в сільськогосподарському виробництві. Також в ході наради були обговорені питання роботи Пенсійного фонду, вирішення земельних питань.

За підсумками обох нарад першим заступником голови райдержадміністрації Стукаловою А.В. дано низку доручень посадовцям.

https://legalaid.gov.ua/