back

Робоча зустріч щодо стану виконання робіт з реконструкції Національного історико-культурного заповідника «Качанівка» в рамках програми Президента України «Велике будівництво»

30 листопада 2021

 

          30 листопада під головуванням в. о. голови Прилуцької районної державної адміністрації Володимира ЧЕРНОВА відбулася зустріч з генеральним директором Національного історико-культурного заповідника «Качанівка» Володимиром БУРЕНКОМ по питанню розроблення науково-проєктної документації та проведення будівельних робіт на об'єктах Національного історико-культурного заповідника «Качанівка» в рамках програми Президента України «Велике будівництво».

          У ході зустрічі обговорено стан реалізації будівельних робіт та освоєння коштів субвенції з державного бюджету по об'єкту «Альтанка М.І. Глінки», а також розроблення проєктних робіт на двох об’єктах: «Палац з двома флігелями» та «Водогінна вежа». Крім того, під час зустрічі було порушено питання щодо неухильного виконання забезпечення вимог архітектурної доступності об’єктів, на яких планується виконання робіт в наступному році. Визначено наявні проблемні питання та обговорено шляхи їх вирішення для своєчасного виконання поставлених цілей та задач відповідно до календарного графіку.

 

За інформацією відділу містобудування,

архітектури та житлово-комунального

господарства райдержадміністрації

https://legalaid.gov.ua/