back

Засідання Колегії райдержадміністрації спільно з Президією районної ради

19 лютого 2013

19 лютого 2013 року голова райдержадміністрації Нестеренко О.В. провів розширене, спільне з Президією районної ради, засідання Колегії райдержадміністрації, на якому розглянуті наступні питання:

1. Про підсумки виконання Програми економічного і соціального розвитку та бюджету району за 2012 рік. (доповідали заступник голови райдержадміністрації Росовський Д.М. та начальник фінансового управління райдержадміністрації Мусійченко Н.В.)

2. Про стан виконавської дисципліни, організації виконання завдань, визначених законами України, постановами Верховної Ради України актами і дорученнями Президента України, Кабінету міністрів України, розпорядженнями і дорученнями голів обласної і районної державних адміністрацій, роботи зі зверненнями громадян та з питань реалізації державної кадрової політики, протидії корупції (доповідав Шкурат Анатолій Михайлович - в. о. керівника апарату райдержадміністрації).

3. Про результати контрольно-ревізійної роботи у районі за підсумками ІІ півріччя 2012 року (доповідала Романова Валентина Миколаївна - начальник Прилуцької об’єднаної державної фінансової інспекції).

4. Про хід виконання «Програми поводження з твердими побутовими відходами в Прилуцькому районі на 2011-2015 роки” (доповідав Черепенко Олексій Валерійович - начальник відділу житлово-комунального господарства райдержадміністрації). Взяли участь у засіданні Колегії: члени Колегії райдержадміністрації, Президії районної ради, начальники структурних підрозділів райдержадміністрації, керівники підприємств, установ, організацій району, сільські, селищні голови. Всього 118 осіб.

За підсумками розгляду головою райдержадміністрації видано відповідні розпорядження та дано ряд доручень.

https://legalaid.gov.ua/