back

Засідання районної комісії з питань ТЕБ та НС

17 травня 2022

17 травня відбулося чергове засідання районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій під керівництвом  в.о. начальника районної військової  адміністрації Володимира ЧЕРНОВА.

Для участі в засіданні комісії були запрошені представники піротехнічних підрозділів ЗСУ, ДСНС, технічного складу Представництва Данської Ради у справах біженців – Данської групи з розмінування (DPC-LLG), голови територіальних громад.

На порядок денний засідання були винесені основні питання щодо  стану проведення робіт із очищення територій від вибухонебезпечних предметів на території Прилуцького району та організації укриття населення  в захисних спорудах цивільного захисту.

Начальником Прилуцького РУ ГУ ДСНС Андрієм ТКАЧЕНКОМ та головним фахівцем ВОПР та ЦЗ Прилуцького РУ ГУ ДСНС України у Чернігівській області Віталієм СЕРДЮКОВИМ було поінформовано про хід проведення піротехнічними підрозділами робіт із розмінування територій та проблем, що виникають при їх виконанні.

Принагідно обговорювалися питання приведення до належного стану фонду захисних споруд цивільного захисту та проведення розрахунку укриття населення в пристосованих приміщеннях.

В.о. начальника районної військової адміністрації Володимир ЧПЕРНОВ  наголосив на персональній відповідальності голів територіальних громад району щодо виконання рішень районної комісії  з питань ТЕБ та НС.

 

За інформацією сектору цивільного захисту районної державної адміністрації

https://legalaid.gov.ua/