back

Привітання з Днем журналіста

06 червня 2022

З днем журналіста!

З професійним святом - Днем журналіста щиро вітаємо всіх, хто присвятив себе почесній і нелегкій журналістській праці - газетярів, працівників електронних засобів масової інформації, ветеранів журналістики!

День журналіста - це свято загальнонародне, тому що важко уявити сучасне суспільство без інформації, без засобів її передачі, без професійного погляду на події і факти нашого життя.

Журналістика є однією з головних підвалин, на яких ми будуємо демократичну державу та утверджуємось як сучасна європейська нація. Журналісти - майстри слова, які не творять матеріальних цінностей, але саме вони великою мірою формують свідомість громадянина, його характер, поведінку, вчинки, активну життєву позицію.

Завдяки вам, шановні журналісти, тисячі читачів, глядачів і слухачів оперативно отримують об’єктивну, правдиву інформацію. Ваші матеріали поповнюють яскравими, незабутніми сторінками літопис нашого краю. На вас покладена важлива місія - стояти на сторожі демократії, професійно, самовіддано і чесно служити своїй справі, своєму народу на благо району та України.

Міцного здоров’я вам, натхнення, творчих здобутків в ім’я утвердження демократичних принципів у державі. Великих тиражів, поповнення читацької, глядацької аудиторії, нових цікавих тем, гострого пера, сміливих проєктів та наполегливості в досягненні нових висот на ниві журналістики, невичерпної творчої енергїї, яка так необхідна для чесного, об’єктивного й цікавого висвітлення багатогранного життя Прилуцького району.

Нехай не зраджує вас удача і творче натхнення!

Начальник Прилуцької районної військової адміністрації Володимир ЧЕРНОВ

https://legalaid.gov.ua/