back

Держслужбовці району відзначають професійне свято

23 червня 2022

23 червня за участю начальника районної військової адміністрації Володимира Чернова, голови районної ради Олега Дмитренка, заступника голови райдержадміністрації Олесі Кісленко, керівника апарату райдержадміністрації Світлани Александрової, заступника голови районної ради Сніжани Головкіної відбулися районні урочистості з нагоди Дня Державної служби.

З вітальною промовою до учасників урочистого зібрання звернувся  начальник районної військової адміністрації Володимир Чернов, який щиро привітав усіх з професійним святом - Днем державної служби, яке в цьому році відзначається в Україні вже дев’ятнадцятий раз.

Державна служба є провідником положень Основного Закону в процесі утвердження та розвитку України як суверенної, демократичної, соціальної і правової держави. Особливість праці на благо держави і народу в тому, щоб задовольнити законні інтереси громадян, реалізувати та забезпечити дотримання на місцях норм Конституції та Законів України, - зазначив начальник районної військової адміністрації. -  Нехай Ваш професіоналізм, старанність, розуміння  та великий практичний досвід і надалі служать на користь людям. Нехай Ваші добрі справи сприяють соціально-економічному та культурному розвитку Прилуччини, розв’язанню повсякденних проблем жителів району, особливо в такий важкий для країни час.

Вітаючи присутніх державних службовців з професійним святом, голова районної ради Олег Дмитренко наголосив, що особливість праці на благо держави і народу в тому, щоб задовольнити законні інтереси громадян, жителів району.

З нагоди Дня державної служби керівники району вручили відзнаки облдержадміністрації, райдержадміністрації та районної ради кращим державним службовцям району. (Список додається)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
https://legalaid.gov.ua/