back

ФАХІВЦІ СЛУЖБИ ЗАЙНЯТОСТІ ДОПОМАГАЮТЬ УКОМПЛЕКТУВАТИ ВАКАНТНІ ПОСАДИ

24 червня 2022

 

24 червня за участю начальника районної військової адміністрації Володимира ЧЕРНОВА, директора ПРАТ «Прилуцька швейна фабрика» Ірини ЗАЙЦЕВОЇ та директора Прилуцької міськрайонної філії Чернігівського ОЦЗ Лариси ТАТАРЧЕНКО фахівцями Прилуцької міськрайонної філії Чернігівського обласного центру зайнятості було проведено міні-ярмарок вакансій на замовлення ПРАТ «Прилуцька швейна фабрика», яке на сьогодні потребує працівників за професією “швачка”.

Під час проведення міні-ярмарку Ірина ЗАЙЦЕВА презентувала підприємство та професію «швачка». На захід були запрошені 27 безробітних жінок, що мешкають на території Прилуцького району. Після заходу відбулася співбесіда з керівником підприємства. Видано 5 направлень на працевлаштування особам, які виявили бажання відвідати роботодавця для подальшого навчання на виробництві та працевлаштування.

Загалом з початку 2022 року за сприяння служби зайнятості було укомплектовано 27 актуальних вакансій «швачка» на ПРАТ «Прилуцька швейна фабрика» та ще 6 безробітних осіб опановують професію на виробництві.

 

https://legalaid.gov.ua/