back

На Ічнянщині відбулася зустріч голів громад Прилуцького району

27 червня 2022

За ініціативи начальника Прилуцької районної військової адміністрації Володимира Чернова та за участі заступника голови Чернігівської обласної військової адміністрації Дмитра Іванова, радника очільника області Дмитра Рахматуліна на Ічнянщині відбулася зустріч голів громад Прилуцького району

Учасники зібрання обговорили актуальні питання життєдіяльності громад, відвідали два бюджетоутворюючі підприємства. Цей обмін досвідом активно сприятиме підвищенню якості управлінських рішень.

Володимир Чернов підкреслив, що розвиток економіки громади є фундаментом її відновлення та розвитку. Завдяки співпраці та порозумінню, які є між органами місцевого самоврядування та відповідальним бізнесом, ми подолаємо ті труднощі, що виникли через збройну агресію російської федерації», зазначив начальник Прилуцької районної військової адміністрації.

Почесні гості відвідали родинний хутір «Зелена світлиця» - перлину зеленого туризму Ічнянської громади. Тут відбулась презентація Ічнянського національного природного парку, яка закінчилась музичним вітанням від Центру культури і дозвілля Ічнянської міської ради. Живописні краєвиди, автентична природа є зразком унікального біорізноманіття північної частини Лівобережного Лісостепу.

Не обійшлося і без подарунків: від Чернігівської обласної військової адміністрації Ічнянська громада отримала автономну станцію живлення та зв'язку, яка забезпечить роботу мобільного ЦНАПу.

Разом ми сильні, успішні й непереможні!

Все буде Україна!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

https://legalaid.gov.ua/