back

Урочистості з нагоди Дня Конституції України

28 червня 2022

 

28 червня за участю начальника районної військової адміністрації Володимира Чернова, заступника голови райдержадміністрації Олесі Кісленко, керівника апарату райдержадміністрації Світлани Александрової, заступника голови районної ради Сніжани Головкіної в райдержадміністрації відбулися урочистості з нагоди Дня Конституції України. 

З вітальною промовою до учасників урочистого зібрання звернувся начальник районної військової адміністрації Володимир Чернов, який щиро привітав усіх з 26-ю річницею Конституції України, державним святом.

 

 

«В Основному Законі чітко зафіксовано, що Україна унітарна, суверенна, незалежна, демократична, соціальна, правова держава – рівний член світової спільноти. Саме таку державу ми будуємо і всі спроби рашистської недоімперії зупинити нас на цьому шляху приречені!

Нині конституційність та незалежність нашої держави бережуть для нас найхоробріші українці!

Щиро вдячний кожному солдату й офіцеру, добровольцям і працівникам правоохоронних органів, тим, хто в окопі на передовій і в тилу, усім волонтерам і лікарям, вчителям і підприємцям, благодійникам і всім тим, хто гордий бути українцем. Завдяки вашій звитязі, мужності й самовідданості Перемога щодень стає ближчою, а слово «Україна» викликає захоплення в усього світу!»,- зазначив Володимир Чернов.

 

Вітаючи присутніх державних службовців з професійним святом, заступник голови районної ради Сніжана Головкіна наголосила, що особливість праці на благо держави і народу в тому, щоб задовольнити законні інтереси громадян, реалізувати та забезпечити дотримання на місцях норми Конституції та законів України.

 

З нагоди Дня Конституції України керівники району вручили відзнаки райдержадміністрації та районної ради представникам ЗСУ, правоохоронних органів та ДСНС.

 

 
 
 
https://legalaid.gov.ua/