back

На Прилуччині відзначили День Національної поліції України

04 липня 2022

Сьогодні начальник районної військової адміністрації Володимир Чернов, заступник голови райдержадміністрації Олеся Кісленко, Прилуцький міський голова Ольга Попенко, заступник голови районної ради Сніжана Головкіна привітали працівників районного відділу поліції ГУНП у Чернігівській області з професійним святом – Днем Національної поліції України.

Посадові особи у своєму вітальному слові зазначили, що виявляючи мужність, витримку, самовіддачу, працівники поліції охороняють спокій та життя, адже служба в поліції стала справжнім покликанням, а боротьба з порушниками закону – справою всього життя. А сьогодні співробітники відділу стали на захист Батьківщини від рашистських окупантів.

Подякували за службу, вірність присязі та відданість Українському народові, побажали присутнім щоб професійні зусилля були нагороджені повагою і довірою кожного громадянина, а міцне здоров’я та благополуччя стали непохитною основою зростання подальших професійних успіхів.

За  сумлінне виконання службових обов’язків, активну життєву позицію, високий професіоналізм та з нагоди професійного свята – Дня Національної поліції України відзнаками обласного управління ГУНП, райдержадміністрації, районної та міської рад було нагороджено працівників районного відділу поліції ГУНП у Чернігівській області.

 
 
 
 
 
https://legalaid.gov.ua/