back

Президент: Влада посилює соціальний захист ветеранів Великої Вітчизняної війни

26 лютого 2013

Влада постійно працює над посиленням соціального захисту ветеранів Великої Вітчизняної війни. Про це заявив Президент України Віктор Янукович під час телепроекту «Діалог з країною». «Усі програми, які спрямовані на підтримку учасників, ветеранів Великої Вітчизняної війни - завжди будуть в державі розвиватися. Ми кожного року будемо додавати до того, що ми зробили», - сказав Глава держави.

«Наші ветерани - це ті люди, які принесли мир і перемогу на нашу землю. Сьогодні ми зобов’язані вам віддячити, ми зобов’язані вам як ваші сини, як ваші онуки створити всі умови, щоб ви могли спокійно жити - не виживати, а жити - в нашій країні», - зазначив Віктор Янукович у розмові у прямому ефірі з ветеранами Рівненської області.

Президент також наголосив, що Україна на гідному рівні відзначить 70-річчя Перемоги у Великій Вітчизняній війні. «Це та дата, яку ми повинні відсвяткувати на високому рівні. Тому найближчим часом я підпишу відповідні документи. Буде створений організаційний комітет», - повідомив В.Янукович.

заявив Президент.

https://legalaid.gov.ua/