back

Привітання начальника районної військової адміністрації з Днем Української Державності

28 липня 2022

Цього року ми вперше відзначаємо по-істині величне свято – День Української Державності.

Це свято запроваджене на утвердження спадкоємності тисячолітньої історії українського державотворення, а також для протидії російській дезінформації та історичним вигадкам про, буцімто, єдність походження українського та російського народів.

День Української Державності – це свято пам’яті про цілі покоління наших предків, які творили націю і боролися за її державність, це шана всім українцям усіх історичних епох, які ціною власних життів захищали територіальну цілісність, державність, суверенітет нашої держави.

Усі складнощі, які випали на долю нашого народу на шляху розвитку нашої країни, загартовують український дух, виховують в кожному з нас повагу до нашої України. А це говорить про те, що ми сильна нація, яка зможе витримати все!

Щиро вітаю вас, дорогі жителі Прилуччини, з величним національним святом. Бажаю всім злагоди, сил та Перемоги! Хай мудрість, воля і любов до рідної землі згуртовують нас для спільної мети – процвітання соборної, вільної, неподільної та могутньої України. Миру і процвітання нашій Державі! Слава всім, хто захищає та любить свою землю! Слава Україні!

З повагою

Начальник Прилуцької районної

військової адміністрації                                                                                                                                   Володимир Чернов

https://legalaid.gov.ua/