back

Проведено нараду щодо підтримки ЗСУ

28 липня 2022

 

28 липня під головуванням начальника районної військової адміністрації Володимира ЧЕРНОВА було проведено чергову нараду з керівниками сільськогосподарських підприємств, головами фермерських господарств щодо підтримки Збройних сил України.

Зважаючи на складність внутрішньої ситуації в державі, зумовленої масштабним вторгненням російської федерації, виникла нагальна потреба у наданні благодійної допомоги формуванням Збройних сил України з метою посилення обороноздатності підпорядкованих їм військових частин та підрозділів у ході виконання тактичних бойових завдань.

Незважаючи на труднощі цьогорічної посівної кампанії, брак обігових коштів було підтримано ініціативу щодо допомоги Збройним силам України.

Дякуємо вам, шановні аграрії району, за розуміння та посильну допомогу у вирішенні проблем нескореної армії українського народу! Просимо активніше долучитися до збору коштів, внести свій вклад у Перемогу!

Віримо в себе та Україну, підтримуємо один одного та ЗСУ! Не забуваймо, що в єдності наша сила та Перемога!

Допоможемо нескореній армії народу України разом!

 
 
 

 

За інформацією відділу економічного та агропромислового розвитку, транспорту та зв’язку районної державної адміністрації

https://legalaid.gov.ua/