back

БЛАГОДІЙНА ОРГАНІЗАЦІЯ «БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД «ВІРИМО В ПЕРЕМОГУ» підтримує Збройні сили України

08 серпня 2022

 

З моменту нападу російської федерації на Україну пройшло п’ять місяців страшної, кривавої та підступної війни, яка торкнулася життя кожного українця. П’ять місяців болю та сліз, п’ять місяців незламності, віри та героїзму. П’ять місяців вдячності Збройним силам України, волонтерам, союзникам, партнерам.

Ми теж не повинні стояти осторонь, адже це – першочерговий обов’язок кожного громадянина країни і разом з тим маленький внесок у нашу Велику Перемогу.

З метою посилення обороноздатності військових частин під керівництвом начальника районної військової адміністрації були проведені наради з керівниками сільськогосподарських підприємств та головами фермерських господарств, де підтримано ініціативу суб’єктів господарювання щодо допомоги нашого району Збройним силам України, зокрема стосовно збору коштів із розрахунку 100 гривень за 1 га орендованих земель.

Шановні жителі району! Враховуючи складну ситуацію в країні та скрутне становище кожного українця, просимо в міру своїх можливостей долучитися до збору коштів на придбання важливого озброєння та оснащення боєздатній армії непереможного народу.

БЛАГОДІЙНА ОРГАНІЗАЦІЯ «БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД «ВІРИМО В ПЕРЕМОГУ» оголошує збір коштів для потреб Української армії.

Реквізити для допомоги:

Номер рахунку отримувача: UA263535530000026004300259231

Банк отримувача: ТВБВ № 10024/0311

ЄДРПОУ: 44821176

МФО: 353553

Отримувач: БЛАГОДІЙНА ОРГАНІЗАЦІЯ «БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД «ВІРИМО В ПЕРЕМОГУ»

Призначення платежу: Благодійна допомога для потреб Української армії.

БЛАГОДІЙНА ОРГАНІЗАЦІЯ «БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД «ВІРИМО В ПЕРЕМОГУ» закликає усіх, хто має велике серце допомогти воїнам ЗСУ! Для нас дуже важливою є підтримка всіх небайдужих людей, організацій, підприємств задля досягнення спільної мети.

Віримо в себе та Україну, підтримуємо один одного та ЗСУ! Не забуваймо, що в єдності наша сила та Перемога!

https://legalaid.gov.ua/