back

Привітання начальника Прилуцької районної військової адміністрації населення району з Днем Державного Прапора

23 серпня 2022

Шановні земляки!

Прийміть найщиріші вітання із національними святами нашої державності – Днем Державного Прапора та Днем незалежності України!

Ці визначні дати навіки увійшли в історію нашої молодої держави золотою сторінкою її біографії, започаткувавши нову епоху в житті українського народу, законодавчо закріпили його вікові демократичні прагнення до національного відродження, духовної свободи та культурного піднесення.

Сьогодні незалежність України – запорука вільного розвитку держав і народів Європи і головна перешкода для російського імперіалізму, який намагається політично, економічно та духовно поглинути Україну і розділити Європу на сфери впливу.

Україна переживає найважчі дні своєї історії в протистоянні з силами, що посягають на суверенітет держави. В цей час, саме, і викарбовується усвідомлення народу, що тільки в єдиній незалежній і суверенній країні є майбутнє української нації.

Цього року День незалежності особливо важливий для нас усіх. Цього разу, двадцять четвертого серпня ми не лише згадуємо національних героїв минулих часів, які робили все можливе і неможливе для утвердження української держави, сьогодні ми маємо сучасних героїв, які виборюють та захищають незалежність та територіальну цілісність України.

Дух патріотизму об’єднує українців. Переконаний, що лиха година скоро мине. Тож докладаймо спільні зусилля для завершення великої місії – вибороти, зберегти, розбудувати та уславити нашу єдину Україну.

Від усієї душі зичу вам міцного здоров'я, щастя, добра, достатку, миру, щедрої долі, подальших успіхів в усіх справах заради процвітання незалежної України.

Нехай серця наповнюються гордістю за нашу державу, прагненням до єдності та порозуміння, а ваша плідна праця буде надійною запорукою щасливого майбутнього.

З повагою

Начальник районної

військової адміністрації Володимир Чернов

На зображенні може бути: текст

 

https://legalaid.gov.ua/