back

ПІДТРИМКА СПРОМОЖНОСТІ СИСТЕМИ СОЦІАЛЬНОГО ЗАХИСТУ НАСЕЛЕННЯ ЩОДО РЕЄСТРАЦІЇ ВНУТРІШНЬО ПЕРЕМІЩЕНИХ ОСІБ

22 серпня 2022

 

22 серпня, завдяки підтримці Управління Верховного комісара ООН у справах біженців та БО «БФ «Стабілізейшен Суппорт Сервісез» до управління соціального захисту населення Прилуцької районної державної адміністрації відбулася офіційна передача устаткування, що має допомогти створити додаткові робочі місця для реєстрації внутрішньо переміщених осіб.

У заході взяли участь голова Прилуцької РВА Володимир ЧЕРНОВ, заступник голови Олеся КІСЛЕНКО, працівники управління соціального захисту населення та представники БО «БФ «Стабілізейшен Суппорт Сервісез».

Загалом, в рамках Проєкту “Підтримка спроможності системи соціального захисту населення щодо реєстрації внутрішньо переміщених осіб”, було передано 3 комплекти устаткування, до яких входять: ноутбуки, МФУ, роутери, жорсткі диски, офісні меблі та захисні екрани.

Цей Проєкт охоплює територіальні громади з 11 регіонів України, а саме: Київської, Черкаської, Донецької, Харківської, Запорізької, Львівської, Чернігівської, Дніпропетровської, Одеської, Кіровоградської та Тернопільської областей, а також у місті Києві.

Командою Проєкту здійснюється:

➔ закупівля спеціального обладнання і техніки;

➔ методологічна підтримка працівників системи соціального захисту населення;

➔ інформаційна та юридична підтримка переселенців, публічна кампанія з інформування про процедуру отримання статусу ВПО та підвищення рівня суспільної довіри до системи соціального захисту населення;

➔ розробка стандартних операційних процедур стосовно уніфікованого надання послуги з реєстрації внутрішньо переміщених осіб.

 

 

 

 

https://legalaid.gov.ua/