back

Районні урочисті заходи з нагоди 31-ої річниці незалежності України

24 серпня 2022

 

 

У 2022 році українці святкують 31-ту річницю незалежності країни.

Саме 24 серпня 1991 року Верховна рада УРСР прийняла "Акт проголошення незалежності України", який пізніше був підтверджений на Всеукраїнському референдумі.

Цього року День незалежності особливо важливий для нас усіх. Цього разу, двадцять четвертого серпня ми не лише згадуємо національних героїв минулих часів, які робили все можливе і неможливе для утвердження української держави, сьогодні ми маємо сучасних героїв, які виборюють та захищають незалежність та територіальну цілісність України.

24 серпня з нагоди 31-ої річниці незалежності України керівництво району –  начальник  районної військової адміністрації Володимир Чернов, заступник голови райдержадміністрації Олеся Кісленко поклали квіти до пам’ятного знаку загиблим воїнам АТО.

Присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять всіх загиблих в ім’я незалежної України.

Цього ж дня у громадах району пройдуть урочисті зібрання, за участі керівництва, активу громад, представників релігійних організацій покладання квітів до пам’ятників і пам’ятних знаків, місць поховань видатних діячів українського державотворення, борців за незалежність України, загиблих учасників Революції Гідності, учасників антитерористичної операції та учасників заходів із забезпечення національної безпеки та оборони, відсічі та стримування збройної агресії Російської Федерації, інформаційно-освітні, спортивні та патріотично-виховні заходи. Священики в православних храмах відслужать молебні за Україну, за український народ. До пам’ятників воїнам-визволителям та пам’ятників Т.Г. Шевченку, могил загиблих воїнів АТО в населених пунктах району будуть покладені квіти.

 
 
 

 

Сектор організаційної та інформаційної роботи апарату райдержадміністрації

 

https://legalaid.gov.ua/