back

Відбулися збори громадян в с. Охіньки

27 лютого 2013

27 лютого 2013 року в с. Охіньки відбулись загальні збори представників громади. У сході взяли участь голова райдержадміністрації Нестеренко О.В., заступники голови, представники структурних підрозділів райдержадміністрації та інших місцевих органів виконавчої влади, представник СТОВ «Дружба-Нова» Назарина Г.Г., дільничний інспектор міліції та засоби масової інформації.

Присутні заслухали звіт сільського голови Маснухи В.І. про роботу виконавчого комітету та сільської ради в 2012 році. З питаннями економічного та соціального розвитку району перед громадою виступив голова райдержадміністрації Нестеренко О.В., який відповідав на питання учасників зборів та в ході відповідей дав ряд доручень.

Перед учасниками зборів виступила заступник представника СТОВ «Дружба-Нова» Назарина Г.Г. по Прилуцькому району, яка відповіла на питання щодо стану виплати орендної плати за користування земельними паями та оголосила про готовність дирекцієї СТОВ «Дружба - Нова» укласти Угоду про співпрацю з сільською радою в 2013 році.

https://legalaid.gov.ua/