back

Лісівники Прилуччини відзначають своє професійне свято

16 вересня 2022

16 вересня з нагоди Дня працівників лісу начальник Прилуцької військової адміністрації Володимир Чернов привітав  колектив Державного підприємства «Ніжинське лісове господарство» з професійним святом. 

 Володимир Чернов у вітальному слові відзначив, що це свято людей, які примножують всі багатства лісу. Представники цієї професії повинні володіти мудрістю і гуманізмом. Мета їх роботи — забезпечити раціональне використання лісу для потреб людини і зберегти це багатство для наступних поколінь. Примножуючи своєю невтомною і наполегливою працею лісовий фонд України, лісівники забезпечують надійний захист земельних угідь, поліпшують екологічний стан довкілля, нарощують випуск продукції лісового господарства. Особлива вдячність колективу за допомогу Збройним силам України.
   Очільник району з нагоди свята вручив представникам колективу Державного підприємства «Ніжинське лісове господарство» відзнаки райдержадміністрації.

За сумлінну працю, високий професіоналізм, зразкове виконання службових обов’язків та з нагоди відзначення професійного свята - Дня працівника лісу Подяка голови районної державної адміністрації оголошена:

МАЙБОРОДІ

Аліні Костянтинівні - інженеру з лісових культур І категорії Державного підприємства «Ніжинське лісове господарство»;

КОСТЮЧЕНКО

Наталії Олександрівні - економісту із збуту І категорії Державного підприємства «Ніжинське лісове господарство»;

 

 
 
https://legalaid.gov.ua/