back

День машинобудівника на Прилуччині

23 вересня 2022

 

23 вересня напередодні професійного свята Дня машинобудівника начальник районної військової адміністрації Володимир ЧЕРНОВ привітав працівників ТОВ «ПК «ПОЖМАШИНА». У своєму вітальному слові Володимир ЧЕРНОВ відзначив, що машинобудування України займає одну з ключових позицій в економічному секторі країни, є надзвичайно високотехнологічною галуззю, а отже, у цій сфері дуже важливо відповідати вимогам часу та використовувати найновіші і найпрогресивніші технології.

«Працівники машинобудівної галузі – це люди, які своєю працею створюють складні агрегати і механізми. Ваша робота - це нелегка праця, яка допомагає зробити світ комфортнішим для нас. Висловлюю подяку нашим машинобудівникам за важку та висококваліфіковану працю! Впевнений, що Ваш внесок у забезпечення промислового розвитку нашої країни є одним з найважливіших. Бажаю всім працівникам галузі міцного здоров’я і довголіття, нових професійних досягнень та матеріального благополуччя!» - зазначив Володимир ЧЕРНОВ.

За багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, відданість справі та з нагоди відзначення професійного свята - Дня машинобудівника:

Почесною грамотою районної державної адміністрації нагороджені:

ПЕНТЕК Максим Тиборович

програміст прикладного відділу АСУ                   ТОВ «ПК «ПОЖМАШИНА»;

ТИЩЕНКО Наталія Миколаївна

провідний диспетчер виробничо - диспетчерського відділу                                                    ТОВ «ПК «ПОЖМАШИНА»;

СУХОВЕРСЬКИЙ

Анатолій Петрович

водій автотранспортних засобів транспортного бюро ТОВ «ПК «ПОЖМАШИНА»;

Подяка голови районної державної адміністрації оголошена:

ДІДЕНКО Ользі Володимирівні

сторожу відділу безпеки                                                          ТОВ «ПК «ПОЖМАШИНА»;

МОСКАЛИКУ Олександру Сергійовичу

інженеру - конструктору І категорії                                                     конструкторського відділу                                                ТОВ «ПК «ПОЖМАШИНА»;

РОСЮКУ Олександру Валерійовичу

електромонтеру з ремонту та обслуговування електроустаткування електродільниці                    ТОВ «ПК «ПОЖМАШИНА».

 

 

Також т.в.о. генерального директора ТОВ «ПК «ПОЖМАШИНА» Ігор НЕЖИВЕНКО та директор з персоналу Олександр РАТНІКОВ привітали колектив з професійним святом та вручили кращим працівникам сертифікати на відпочинок у ресторані «Дача».

 

 

https://legalaid.gov.ua/