back

Привітання начальника районної військової адміністрації з Днем працівника освіти

02 жовтня 2022

Дорогі вчителі, працівники освіти!

Вітаю всіх вас з професійним святом.

Вчитель – одна з найдавніших професій, що існує так само довго, як і саме людство. Професія вчителя поєднує в собі мудрість і молодість душі, креативність і величезну енергію, доброту і суворість! Кожен проведений урок – це маленьке життя, завжди цікаве та пізнавальне, яке проходить на одному диханні. Вашу працю неймовірно складно оцінити.

Ви, шановні освітяни, вчите не просто основам наук, а ще більш важливому і значимому - правилам життя, людської гідності та високої моралі, добру і відданості своїй країні.

Саме ви вносите визначальний вклад у розвиток України, формуєте нове покоління її громадян, прилучаєте їх до науки, творчості, високої моральності, вчите бути особистостями, передаєте кожній молодій людині неоціненний скарб високої освіченості, багатої духовності та прагнення змінювати на краще своє життя й долю своєї країни.

Нехай вчительські нелегкі будні приносять тільки радість і будуть плідними. Бажаю вам витримки, мудрості і терпіння. Нехай кожен день буде наповнений посмішками. В родині хай панує мир, щастя і затишок. Здоров’я, любові, достатку і всіх життєвих благ!

З повагою

Начальник районної військової адміністрації     Володимир ЧЕРНОВ

https://legalaid.gov.ua/