back

Підготовка закладів бюджетної сфери до роботи в осінньо-зимовий період 2022/2023 років

05 жовтня 2022

05 жовтня у райдержадміністрації відбулася нарада по питанню підготовки закладів бюджетної сфери до роботи в осінньо-зимовий період 2022/2023 років, зокрема, щодо облаштування вузлів обліку природного газу засобами дистанційної передачі даних.

У засіданні взяли участь представники Прилуцького відділення АТ «Чернігівгаз», Линовицької, Сухополов'янської, Парафіївської, Срібнянської громад району.

У ході засідання було обговорено проблемні питання, що стосуються облаштування засобами дистанційної передачі даних комерційних вузлів обліку природного газу у підпорядкованих закладах бюджетної сфери територіальних громад району, зокрема, щодо усунення недоліків, виявлених у результаті обстежень об'єктів Прилуцьким відділенням АТ «Чернігівгаз».

За результатами засідання наради, з метою недопущення зриву опалювального періоду та забезпечення стабільного його проходження вирішено максимально сконцентрувати всі зусилля на виконання вимог законодавства України в цьому напрямку та вжити всі дієві заходи для завершення робіт з облаштування засобами дистанційної передачі даних комерційних вузлів обліку природного газу у закладах бюджетної сфери району.

 

За інформацією відділу житлово-комунального господарства, містобудування та архітектури районної державної адміністрації

https://legalaid.gov.ua/