back

Привітали майстрів пензля

07 жовтня 2022

Напередодні Дня художника, яке відзначається в Україні у другу неділю жовтня, начальник районної військової адміністрації Володимир ЧЕРНОВ привітав майстрів пензля. Мистецтво це велика сила. І навіть жахіття війни не в силі зупинити митця, який прагне через свої роботи дарувати надію та віру у мирне щасливе життя.

За сумлінну працю, професійну майстерність, вагомий особистий внесок у розвиток культури району, примноження духовних цінностей, участь у благодійному заході на підтримку Збройних сил України «Шепіт Прилуччини» та з нагоди професійного свята було вручено Подяки голови райдержадміністрації та солодкі подарунки видатним митцям Прилуччини:

Риженку Анатолію Миколайовичу, Бережному Павлу Григоровичу, Бойку Петру Петровичу, Вербещуку Степану Степановичу, Драговенку Петру Яковичу, Постульзі Євгену Васильовичу, Лябах Раїсі Василівні, Мельниченко Інні Іванівні. Митці вірять, що війна скоро закінчиться і настане довгоочікувана Перемога, а вони з радістю будуть їй всіляко сприяти.

Володимир ЧЕРНОВ щиро побажав великих шедеврів у творчості, натхнення і наснаги, цікавих ідей і успішної передачі свого сприйняття світу в своїх роботах, міцного здоров’я, миру та добра.

https://legalaid.gov.ua/