back

Не нехтуємо правилами поведінки під час отримання сигналу "ПОВІТРЯНА ТРИВОГА"!!!

17 жовтня 2022

Шановні керівники закладів торгівлі (у тому числі ринків), офісних центрів, інших закладів з масовим перебуванням людей, незалежно від форм власності, жителі району, вкотре наголошуємо, що під час оголошення сигналу «Повітряна тривога» всі заклади закриваються та непрацюють!!! Всі слідуємо в укриття!!!

Відповідно до статті 33 Кодексу цивільного захисту України та розпорядження начальника обласної військової адміністрації від 26 липня № 291 «Про вжиття заходів щодо забезпечення громадської безпеки на певних категоріях об’єктів при оголошенні сигналу «Повітряна тривога»» у разі оголошення сигналу «Повітряна тривога» керівники закладів, незалежно від форм власності повинні невідкладно:

  1. Попередити про сигнал небезпеки за допомогою сигнально-гучномовних пристроїв або електронних табло про необхідність негайного слідування працівників та відвідувачів закладу в найближчі укриття;
  2. Припинити роботу працівників та обслуговування відвідувачів до оголошення офіційного відбою сигналу;
  3. Здійснити організацію проведення евакуаційних заходів у разі отримання сигналу;
  4. Припинити вхід громадян до приміщень і на територію закладу.

Пам’ятайте і додержуйтесь правил поводження при сигналі  про ракетну небезпеку! Не наражайте себе та ближнього на небезпеку! Бережіть себе та своїх рідних!

Все буде Україна!!!

За інформацією сектору цивільного захисту районної державної адміністрації

 

https://legalaid.gov.ua/