back

25 листопада стартує Всеукраїнська інформаційна кампанія "16 днів проти насильства"

10 листопада 2022

 

З цієї нагоди 10 листопада  у Прилуцькій районній військовій адміністрації під головуванням заступника голови районної державної адміністрації Олесі КІСЛЕНКО відбулося онлайн-засідання Міжвідомчої ради з питань сім’ї, ґендерної рівності, демографічного розвитку, запобігання насильству в сім’ї та протидії торгівлі людьми.

Метою даної акції є привернення уваги громадськості до проблеми насильства в сім’ї, жорстокого поводження з дітьми, рівних прав чоловіків та жінок, а також підвищення розуміння та обізнаності про проблему насильства та шляхи її вирішення.

До участі в обговоренні також долучилися члени координаційної ради та працівники виконавчих комітетів територіальних громад району.

Було наголошено, що проведення мирних зборів, мітингів, демонстрацій, спортивних, освітніх, культурно–проствітницьких, релігійних, розважальних, видовищних та інших масових заходів  в умовах воєнного стану  на території Чернігівської області можливе лише за виключних обставин і тільки за умови їх письмового погодження з районною військовою адміністрацією.

 

https://legalaid.gov.ua/