back

В Мазківській громаді відбулися збори громадян

01 березня 2013

28 лютого 2013 року відбувся схід уповноважених представників громади села Мазки. У сході громади взяли участь голова райдержадміністрації Нестеренко О.В., заступники голови, представники структурних підрозділів райдержадміністрації та інших місцевих органів виконавчої влади, генеральний та фінансовий директори ТОВ «КрокУкрЗалізБуд» Андрієвська Л. М., Андрієвський М. В., начальник центру поштового зв’язку №3 Чернігівської дирекції ДППЗ «Укрпошта» Зубко І. В., дільничний інспектор міліції та засоби масової інформації.

Зі звітом про соціально-економічний розвиток села за минулий рік та плани на 2013 рік виступила сільський голова Бербушенко Г.М.. Голова райдержадміністрації Нестеренко О.В. ознайомив присутніх з основними напрямками розвитку району у 2013 році та відповів на запитання. За результатами спілкування дав ряд доручень відповідним структурам. Учасники зборів обговорили основні напрямки співпраці ТОВ «КрокУкрЗалізБуд» з територіальною громадою.

В ході зборів порушувалися питання щодо ремонту доріг, виплати орендної плати за користування земельними паями, підвозу дітей до школи та інші.

https://legalaid.gov.ua/