back

День Гідності та Свободи у районі

21 листопада 2022

21 листопада в Україні відзначається День Гідності і Свободи. Це свято було встановлено Указом Президента України 13 листопада 2014 року.

День Гідності та Свободи – історично важливий та пам’ятний для українців день. Адже саме у цей день дев’ять років назад на Майдані з’явилися перші намети, що дали початок великій боротьбі свідомого українства проти тогочасного режиму. Українці на весь світ заявили про своє прагнення жити у вільній, незалежній, демократично розвиненій європейській державі.

Сьогодні з нагоди свята в.о. голови райдержадміністрації Олеся Кісленко заступник голови районної ради Сніжана Головкіна поклали квіти до пам’ятного знаку загиблим воїнам АТО на міській площі.

У населених пунктах району за участю представників органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, учасників антитерористичної операції, родин загиблих учасників АТО, громадських об’єднань 19 - 21 листопада проведено покладання квітів до пам’ятників та місць поховань громадян, які загинули, захищаючи незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України під час антитерористичної операції.

 
 
https://legalaid.gov.ua/