back

Підведено підсумки проведення мобілізації людських і транспортних ресурсів на території району

18 січня 2023

18 січня начальник районної військової адміністрації Володимир Чернов провів нараду із сільськими, селищними і міськими головами району.
У нараді також взяли участь представники Прилуцького районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки і Прилуцького районного відділу поліції ГУНП в Чернігівській області, керівники окремих структурних підрозділів райдержадміністрації.

На нараді було розглянуто такі питання: про підсумки проведення мобілізації людських і транспортних ресурсів на території Прилуцькому району у 2022 році та завдання на 2023 рік;  про вимоги Порядку організації та ведення військового обліку призовників, військовозобов’язаних та резервістів, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 30 грудня 2022 року № 1487.  З інформацією із зазначених питань виступив начальник Прилуцького районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Іван Черняк, який звернув увагу керівників територіальних громад на необхідності якісного поліпшення виконання сільськими, селищними і міськими радами передбачених законодавством України завдань щодо проведення мобілізаційних заходів та організації і ведення військового обліку.

Підсумки проведення наради підбив Володимир Чернов, який звернув увагу присутніх на необхідності посилення взаємодії та співпраці між Прилуцьким РТЦК та СП, виконавчими органами сільських, селищних і міських рад та районним відділом поліції для забезпечення своєчасного і якісного проведення мобілізаційних заходів у районі.

За інформацією сектора мобілізаційної та режимно-секретної роботи апарату районної державної адміністрації

https://legalaid.gov.ua/