back

Вітання начальника районної військової адміністрації з Днем Соборності України

22 січня 2023

День Соборності України – національне свято і важлива пам’ятна дата.

Цього дня ми святкуємо річницю втілення прагнень про єдність України, торжества оптимізму і віри. «Однині воєдино зливаються століттями одірвані одна від одної частини єдиної України – Західно-Українська Народна Республіка і Наддніпрянська Велика Україна. Здійснились віковічні мрії, якими жили і за які умирали кращі сини України. Однині є єдина незалежна Українська Народна Республіка» – ці рядки з Універсалу вкарбувалися в нашу генетичну пам’ять на віки.

Зараз ідея соборності є чимось життєво необхідним для українського народу, оскільки соборність – це означає дбати про те, що об’єднує. Навіть більше, це означає ставити за найвищу цінність усе те, що може нас об’єднувати, надихати і робити сильнішими, бо разом нас не подолати.

Ми монолітні у боротьбі проти ворога. І світ з нами. Нині Україна продовжує боротьбу за незалежність і соборність. Тому соборність залишається на порядку денному національних завдань. Цілісність буде цілковито відновлена після того, як Україна звільнить усі території, захоплені ворогом.

Ми – це Україна. Україна – це ми.

Виконаймо свій обов’язок перед майбутніми поколіннями – збережімо Незалежність і Соборність України.

З Днем Соборності усіх! Слава Україні!

З повагою

Начальник районної військової адміністрації Володимир ЧЕРНОВ

https://legalaid.gov.ua/