back

У Дідівцях відбулись загальні збори громадян

05 березня 2013

05 березня 2013 року відбувся схід уповноважених представників громади Дідовецької сільської ради. У сході громади взяли участь голова райдержадміністрації Нестеренко О.В., заступники голови, представники структурних підрозділів райдержадміністрації та інших місцевих органів виконавчої влади, заступник директора СТОВ «Богданівське» Єна В.О., заступник начальника сектору дільничних інспекторів міліції Прилуцького МВ УМВС Кірпа В.М., заступник начальника цеху телекомунікаційних послуг № 21 Чернігівської філії ПАТ «Укртелеком» (м.Прилуки) Солопов О.М., директор філії «Прилуцька ДЕД» ДП « Чернігівський облавтодор».

Сільський голова Брунько А.В. звітував перед громадою про роботу виконкому сільської ради, про економічний та соціальний розвиток населених пунктів в 2012 році.

Обговорення питань життєдіяльності громади виявило і питання, що потребують першочергового вирішення, серед яких: ремонт приміщення Будинку культури та садиби М. Костомарова, ремонт та утримання доріг, відкриття нових груп ДНЗ та створення умов для змістовного дозвілля молоді.

Голова райдержадміністрації Олег Нестеренко наголосив, що влада уважно ставиться до місцевих проблем та проінформував громаду про пріоритетні напрямки держави, обласної та районної державних адміністрацій, щодо реалізації Програми «Україна для людей». За результатами спілкування дав низку доручень відповідним структурам.

Учасники зборів обговорили основні напрямки співпраці СТОВ «Богданівське» з територіальною громадою.

https://legalaid.gov.ua/