back

Прилуцькій центральній районній лікарні – 60!

20 березня 2023

19.03.1963 року рішенням Чернігівського обласного виконавчого комітету відкрито Прилуцьку центральну районну лікарню.

Ювілей лікарні – це ювілей кожного її працівника – це свято тих, хто присвячує своє життя благородній праці – турботі про життя і здоров’я людини та тих, хто це забезпечує.

Професія лікаря — це, певно, набагато більше, ніж просто професія. Це дійсно покликання, дар Божий, без якого неможливо рятувати життя. Високим визнанням роботи є надбання здобутків багатьох поколінь працівників, тих людей, які не шкодуючи свого здоровʼя, часу, нервів, якісно надавали медичні послуги нашим громадянам.

Професія медичного працівника не знає свят і вихідних, і вимагає великого терпіння, мужності і душевної чуйності.

За період існування лікарня здобула заслужене визнання та повагу як серед пацієнтів, так і колег.

В цей день дозвольте висловити вам слова вдячності за вашу нелегку і таку потрібну працю. Ви зберігаєте і підтримуєте головну цінність суспільства – здоров’я людей. Від вашої професійної майстерності, відданості справі залежить життя.

Вітаємо весь колектив зі знаменною датою і бажаємо успішної роботи, стабільності і процвітання, збереження і зміцнення досягнутих позицій, завоювання нових висот у професійній сфері.

Нехай головним подарунком для вас стануть усміхнені вдячні особи пацієнтів, яким ви подарували радість здорового життя.

Бажаємо всім бути здоровими, успішними, чуйними, оптимістичними, щасливими і шанованими. Нехай ваша лікарня ще довгі роки рятує життя і здоров’я людей, нехай кожен з вас володіє високим статусом життя і неймовірною удачею.

Нехай під мирним небом, у квітучій країні, успішній державі всі ваші мрії здійсняться, в душі запанують спокій, гармонія і радість!

https://legalaid.gov.ua/