back

У Срібнянській громаді обговорили стан надання соціальних послуг

22 березня 2023

   Щороку у третій вівторок березня відзначають Всесвітній день соціальної роботи, який був започаткований Міжнародною федерацією соціальних працівників у 1983 році.

    Метою Всесвітнього дня соціальної роботи є привернення уваги влади та суспільства до проблеми соціальної незахищеності, обмін досвідом представниками різних держав та розвиток соціальної сфери. Соціальна робота полягає у захисті та допомозі громадянам.

   Це – практично орієнтована галузь, спрямована на забезпечення соціального благополуччя та соціальної справедливості, розвитку людського потенціалу, сприяння здоровій комунікації між людьми.

   В рамках проєкту Прилуцької районної військової адміністрації до Всесвітнього дня соціальної роботи у Срібнянській територіальній громаді 21 березня проведено "круглий стіл" на тему: "Соціальні послуги: проблеми і перспективи".

     В ході "круглого столу" обговорені нагальні питання надання соціальних послуг громадянам, які проживають на території селищної ради, а також обговорили проблемні питання, які виникають під час роботи з даними громадянами.

 

.

 

https://legalaid.gov.ua/