back

Герої не вмирають...

23 березня 2023

Ладанська громада провела в останню путь полеглого Героя Віктора Рубана.

Солдат Рубан Віктор Володимирович народився 11 липня 1984 року у селі Подище. Тут закінчив 9 класів місцевої школи, а потім два роки навчався у школі селища Ладан. У селищі Дігтярі закінчив СПТУ №34, а у 2014-му році брав участь в АТО на сході країни. Після початку повномасштабної війни з березня 2022 року захищав Батьківщину у складі військової частини А2120.

Загинув Рубан Віктор 10 березня 2023 року під час виконання бойового завдання на Луганщині. Попрощалися з воїном на Прилуччині у селі Подище.

23 березня у свій останній земний шлях вирушив полеглий Герой Євген Бойченко із селища Парафіївка.

Солдат Бойченко Євгеній Володимирович народився 20 серпня 2002 року. Після початку подій лютого 2022 року чоловік став до лав ЗС України, аби зі зброєю в руках віддано боронити рідну країну. Службу ніс у складі військової частини А0409 та протягом цих місяців з гідністю захищав Україну від загарбника, боронячи її територіальну цілісність та недоторканість, а також право всього українського народу на вільне життя у суверенній державі. 20 березня 2023 року під час виконання бойового завдання на Донеччині Євгеній отримав тяжке поранення. Лікарі Дніпра боролися за життя воїна, але врятувати його не вдалося. Попрощалися з Євгенієм у селі Парафіївка.

Схиляємо голови в скорботі перед світлою пам'яттю оборонців України! Щирі співчуття рідним Героїв!

Вічний спокій! Слава Україні!

Не забудемо Героїв! Не пробачимо ворогів!

https://legalaid.gov.ua/