back

В РВА призначено першого заступника голови РДА

03 квітня 2023

Сьогодні, 03 квітня, начальник Прилуцької районної військової адміністрації Володимир Чернов представив колективу Прилуцької райдержадміністрації першого заступника голови Прилуцької райдержадміністрації Савлучинського Олега Миколайовича.

САВЛУЧИНСЬКИЙ Олег Миколайович

Народився 7 вересня 1978 року в селі Тарасенкове Оржицького району Полтавської області.

Громадянин України.

Освіта повна вища. Закінчив: у 1999 році Національну академію внутрішніх справ України за спеціальністю «Правознавство»; у 2011 році - Полтавську державну аграрну академію за спеціальністю «Фінанси та кредит»,  у 2012 році - Державну екологічну академію післядипломної освіти та управління Міністерства екології та природних ресурсів України за спеціальністю «Екологія та охорона навколишнього середовища»; у 2016 році - Дніпропетровський регіональний інститут державного управління Національної академії державного управління при Президентові України за спеціальністю «Державне управління».

З серпня 1995 року по травень 2005 року проходив військову службу в органах Міністерства внутрішніх справ України, з травня 2005 року по вересень  2019 року - в органах Служби безпеки України.

З квітня 2021 року по вересень 2022 року працював заступником генерального директора з надрокористування Державного науково- виробничого підприємства «Державний інформаційний геологічний фонд України».

Одружений.

Позапартійний.

 

https://legalaid.gov.ua/