back

Затвердження розробленої та розробки нової містобудівної документації на території Сухополов'янської та Линовицької громад - тема наради в РДА

10 травня 2023

🔻10 травня під головуванням першого заступника голови районної державної адміністрації Олега САВЛУЧИНСЬКОГО, за участю начальника відділу житлово-комунального господарства, містобудування та архітектури Миколи ПАСКИ, спеціалістів органів місцевого самоврядування Линовицької селищної та Сухополов'янської сільської рад, із залученням в онлайн-режимі в.о. начальника Управління містобудування та архітектури Чернігівської обласної державної адміністрації Сергія КУРЕНІ та представників ДП «УКРНДПІЦИВІЛЬБУД» було проведено нараду з питання затвердження розробленої та розробки нової містобудівної документації на території Сухополов'янської та Линовицької громад.

👉Питання розробки та затвердження містобудівної документації на даний час особливо гостро стоїть для територіальних громад Прилуцького району. З метою налагодження ефективної співпраці було обговорено порядок розроблення, оновлення, внесення змін та затвердження містобудівної документації на місцевому рівні відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України № 926 від 1 вересня 2021 року, а також наголошено на обов’язковість проходження такою документацією стратегічно екологічної оцінки та включення до її складу розділу інженерно-технічних заходів цивільного захисту (цивільної оборони).

👥Учасники наради мали нагоду висловити свої думки щодо розглянутих питань, обговорити напрямки покращення ситуації та налагодити ефективну співпрацю.

Переглянути статистику та оголошення

Просувати допис

Подобається

Коментувати

Поширити

https://legalaid.gov.ua/