back

Питання можливих стабілізаційних (планових) та аварійних відключень електроенергії на території Прилуцького району обговорені в РДА

23 травня 2023

23 травня в.о. голови Прилуцької райдержадміністрації Олег Савлучинський за участю керівників структурних підрозділів райдержадміністрації провів нараду з директором ВП Прилуцький РЕМ АТ «Чернігівобленерго» Андрієм Бордовіциним. В ході наради розглянуто питання можливих стабілізаційних (планових) та аварійних відключень електроенергії на території Прилуцького району.

На сьогоднішній день АТ «Чернігівобленерго» розроблено графік відключення електроенергії в Чернігівській області, який може застосовуватись в години дефіциту потужності в ОЕС України. Вказаний вище графік розміщено на сайті АТ «Чернігівобленерго». Крім того, для отримання інформації про причини припинення електропостачання цілодобово працює Кол-центр АТ «Чернігіволенерго» за номером телефону 0-800-210-310.

Щоб зменшити кількість стабілізаційних та екстрених відключень, кожен свідомий громадянин має максимально знизити використання електричної енергії, особливо у години з 19.00 до 22.00.

 

https://legalaid.gov.ua/