back

В РДА відбулася нарада з питань будівництва

24 травня 2023

24 травня в.о. голови районної державної адміністрації Олег САВЛУЧИНСЬКИЙ, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, спільно з Линовицьким селищним головою Віталієм НЕСТЕРКОМ взяли участь в онлайн-нараді під головуванням першого заступника голови Чернігівської обласної державної адміністрації Костянтина МЕГЕМИ щодо реконструкції дитячого садка в селі Богданівка Прилуцького району Чернігівської області.

Реконструкція дитячого садка в с. Богданівка, вул Широка, 30 Линовицької територіальної громади Прилуцького району входить в програму Президента України «Велике будівництво». Для завершення будівельних робіт у 2022 році було необхідно близько 1,7 млн. грн. Зазначене питання ставить виклик для сьогодення і узагальнює спільне завдання для органів виконавчої влади та місцевого самоврядування.

          Учасники наради обговорили питання завершення робіт по реконструкції дошкільного закладу, зокрема, домовилися виконати корегування існуючого проекту з обов’язковим включенням до нього захисного укриття.

https://legalaid.gov.ua/