back

Вітання начальника РВА з Днем журналіста

06 червня 2023

З днем журналіста!

З професійним святом - Днем журналіста щиро вітаємо всіх, хто присвятив себе почесній і нелегкій журналістській праці - газетярів, працівників електронних засобів масової інформації, ветеранів журналістики!

День журналіста - це свято загальнонародне, тому що важко уявити сучасне суспільство без інформації, без засобів її передачі, без професійного погляду на події і факти нашого життя.

Нести правдиву інформацію громадянам, показувати проблеми, шукати шляхи вирішення питань, слугувати утвердженню духовності й моральності - високі завдання і покликання журналістів Прилуччини.

Тож нехай, шановні журналісти, високий професіоналізм, загострене почуття справедливості та усвідомлення своєї відповідальності допомагають вам, як представникам прилуцької журналістики, вносити свій непересічний внесок у розбудову нового українського суспільства, ваше виважене та влучне слово об’єднує людей на добрі справи, служить правді та істині, утвердженню добра і справедливості, взаєморозуміння та взаємоповаги.

Бажаємо вам міцного здоров’я, особистого щастя, великих тиражів, поповнення читацької, глядацької аудиторії, нових цікавих тем, гострого пера, сміливих проектів та наполегливості в досягненні нових висот на ниві журналістики, невичерпної творчої енергїї, яка так необхідна для чесного, об’єктивного й цікавого висвітлення багатогранного життя Прилуцького району.

 Нехай не зраджує Вас удача і творче натхнення!

З повагою

Начальник Прилуцької районної військової адміністрації                          Володимир Чернов

https://legalaid.gov.ua/