back

Нарада по питанню створення центрів надання адміністративних послуг  органами місцевого самоврядування району

06 червня 2023

 

 

 

  6 червня під головуванням в.о. голови Прилуцької районної державної адміністрації Олега Савлучинського, за участю  начальника відділу економічного та агропромислового розвитку, транспорту та зв’язку районної державної адміністрації Володимира Бобошка та головного спеціаліста відділу економічного та агропромислового розвитку, транспорту та зв’язку районної державної адміністрації Наталії Шульжик відбулася нарада по питанню створення центрів надання адміністративних послуг в територіальних громадах району.

 В нараді взяли участь Малодівицький селищний голова Олена Журавель, Яблунівський сільський голова Вікторія Сім’ячко, начальник відділу економіки та інвестицій Сухополов’янської сільської ради Валентина Корнієнко та начальник відділу надання адміністративних послуг Ладанської селищної ради Олександр Мигун.

У вступному слові Олег Савлучинський зазначив, що всі послуги органів влади мають бути максимально наближені до людей. Очевидно, що в громадах мають бути сучасні Центри надання адміністративних послуг - єдине місце, де можна отримати найнеобхідніші адміністративні послуги у комфортних умовах. Розбудова сучасних центрів надання адміністративних послуг - одна з ключових функцій держави і органів місцевого самоврядування. 

Учасники наради мали нагоду висловити свої думки щодо питання створення ЦНАП, їх розміщення та необхідного фінансування. За результатами наради прийняті відповідні рішення щодо термінів створення в територіальних громадах ЦНАП, які знаходяться на постійному контролі.

 
 
 
https://legalaid.gov.ua/