back

Проведено нараду із власниками (балансоутримувачами) захисних споруд цивільного захисту

06 червня 2023

6 червня під головуванням в.о. голови Прилуцької районної державної адміністрації Олега САВЛУЧИНСЬКОГО відбулася нарада із власниками (балансоутримувачами) захисних споруд цивільного захисту, в яких були виявлені проблемні питання в частині забезпечення населення безперешкодним доступом та утримання укриттів у належному стані.

Питання утримання та використання захисних споруд, як у мирний час, так і під час дії воєнного стану регламентується в першу чергу Кодексом цивільного захисту України, постановою КМУ від 10.03.2017 р. № 138 «Про деякі питання використання захисних споруд цивільного захисту», Наказом МВС України від 09.07.2018р. №579 «Про затвердження вимог з питань використання та обліку фонду захисних споруд цивільного захисту».

В ході наради були озвучені результати проведеної перевірки, яка здійснювалася на виконання рішень позачергового засідання обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, засідання районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

https://legalaid.gov.ua/