back

На Прилуччині відбулася виїзна обласна нарада з питань раціонального використання природних ресурсів

08 червня 2023

08 червня директором Департаменту екології та природних ресурсів Чернігівської обласної державної адміністрації Наталією ГРУДНИЦЬКОЮ спільно з в.о. голови Прилуцької районної державної адміністрації Олегом САВЛУЧИНСЬКИМ проведено нараду з питань раціонального використання природних ресурсів та дотримання вимог природоохоронного законодавства на території Прилуцького району за участю представників територіальних громад та комунальних підприємств району.

У заході взяли участь Юрій ПАВЛІШЕН – начальник Головного управління Держпродспоживслужби в Чернігівській області, Сергій ЖУК – начальник Державної екологічної інспекції у Чернігівській області, Ольга СЛАСТЬОН – заступник начальника Деснянського басейнового управління водних ресурсів та інші відповідальні спеціалісти обласних установ, представники територіальних громад.

На нараді заслухано й обговорено питання стану та охорони об’єктів природо-заповідного фонду, порушення вимог земельного законодавства, зокрема при здійсненні господарської діяльності в межах прибережних захисних смуг водойм, санітарних норм та вимог до функціонування об’єктів централізованого і децентралізованого водопостачання та інші. Також надані методичні рекомендації щодо дотримання вимог законодавства у сфері поводження з відходами.

Учасники мали нагоду висловити свої думки стосовно розглянутих питань та отримати вичерпні відповіді.

 

 
 
 
https://legalaid.gov.ua/