back

Загальні збори громадян Краслянської сільської ради

12 березня 2013

12 березня 2013 року відбувся схід уповноважених представників громади Краслянської сільської ради. У сході громади взяли участь голова райдержадміністрації Нестеренко О.В., заступники голови, представники структурних підрозділів райдержадміністрації, інспектор міліції Прилуцького МВ УМВС Маслик С. В., представники керівництва ТОВ «Агрікор-Холдинг».

Сільський голова Ярмоленко Б. М. звітував перед громадою про роботу виконкому сільської ради, про економічний та соціальний розвиток в 2012 році. В ході обговорення звіту перед громадою виступив голова райдержадміністрації Нестеренко О.В., який окреслив напрямки розвитку району, наголосив, що політика держави спрямована на розвиток регіонів та запропонував присутнім шляхи розвитку громади.

В ході зборів жителі Краслянської сільської ради піднімали питання щодо будівництва водогону, ремонту пам’ятників загиблим воїнам, якості послуг з перевезення пасажирів та інші.

Перед присутніми виступили представники ТОВ «Агрікор-Холдинг» та пообіцяли сприяти громаді у вирішенні соціальних питань.

З усіх піднятих учасниками зборів питань надані роз’яснення та дані відповідні доручення.

https://legalaid.gov.ua/